CIVIK wordt uitgevoerd in geperst en geplastificeerd staal: zwart (RAL 9017), wit (RAL 9010) of grijs (RAL 9006).
De handregel in aluminium en polyurethaan is zwart, net zoals de antislip- en antislijtagebekleding van de treden.

De trap beschikt over een trapbordes dat toelaat om hem in trapgaten van alle mogelijke vormen en afmetingen te plaatsen. De wentelrichting, met of tegen de wijzers van de klok in, wordt op het moment van de plaatsing bepaald.

De diameters zijn 120, 140 en 160 cm. De trap heeft een regelbare hoogte tussen 252 en 305 cm.
Om de maat van de optrede te berekenen, kijkt u in de montage-instructies of vraagt u raad aan het verkooppersoneel.

Door een of meerdere bijkomende stootborden te kopen, kan de traphoogte tot 376 cm worden verhoogd (opgelet: u dient bijkomende PALEN en LEUNINGEN te kopen!). De balusterleuning van 120 cm wordt op aanvraag geleverd.

Beschikbare kleuren :grijs, wit , zwart

KLAN wordt uitgevoerd door de kleuren van het staal, zwart (RAL 9017) wit (RAL 9010) of grijs (RAL 9006) te combineren met massieve treden in licht (naturel) of donker beukenhout.

De handregel met houteffect is in aluminium en PVC en is verkrijgbaar in een lichte of donkere kleur, afgestemd op de tint van de trede. De afwerkingen zijn in het zwart bij trappen in zwart staal, altijd grijs bij trappen in grijs of wit staal.
De trap beschikt over een trapbordes dat bij montage toelaat om hem in openingen van alle mogelijke vormen en afmetingen te plaatsen.

De wentelrichting, met of tegen de wijzers van de klok in, wordt bepaald op het moment van de plaatsing. De trap KLAN is verkrijgbaar in drie diameters: 120, 140 en 160 cm met een regelbare hoogte van 253 tot 306 cm. Door enkele bijkomende artikels aan te kopen kunt u een regelbare hoogte bekomen tussen minimaal 210 cm en maximaal 377 cm. De bijkomende balusterleuning van 120 cm wordt op aanvraag geleverd.

Beschikbare kleuren :grijs, wit , zwart (stalen delen)

KARINA is een trap die bij uitstek geschikt is voor kleine ruimten.

Hij wordt uitgevoerd met geplastificeerde stalen steunen: zwart (RAL 9017), wit (RAL 9010) of grijs (RAL 9006) en zwarte accessoires.

Hij heeft massieve beukenhouten treden in een lichte (naturel) of donkere tint die mooi geprofileerd en zigzag geplaatst zijn. Hij vormt een prima compromis tussen functionaliteit en de ruimte die hij inneemt.

De trap omvat een trapleuningkant.

CIVIK ZINK, de spiltrap voor buiten die functionaliteit en stevigheid aan de zekerheid van een lange levensduur koppelt.

Het hele metalen gedeelte is beschermd door een zinkbad waardoor het gekenmerkt wordt als een exclusief product voor buiten.

De handregel is in zwart PVC. De schroeven zijn in roestvrij staal.

De wentelrichting, met of tegen de wijzers van de klok in, wordt bepaald op het moment van de plaatsing.
De diameters zijn 120, 140 en 160 cm. De trap heeft een regelbare hoogte tussen 252 en 305 cm.

KOMPACT is de enige gepatenteerde trap ter wereld waarvan de hoogte, aantrede en wenteling tijdens de plaatsing kunnen worden geregeld. Daardoor worden, naast de uiterste aanpasbaarheid van het trappenhuis, ook rechte configuraties met een of twee bochten mogelijk (Kompact L of Kompact U).

De trap omvat 12 treden voor 13 stootborden en de trapleuning op de binnenzijde. De aantrede is regelbaar van 18 tot 22 cm (KOMPACT 74) en van 22 tot 26 cm (KOPACT 89).
De optrede is verstelbaar van 17 tot 23,5 cm.
Door een of meerdere bijkomende stootborden te kopen, kan de traphoogte tot 373 cm worden verhoogd

De lichte (naturel) of donkere treden zijn in massief beukenhout; de metalen onderdelen zijn geplastificeerd in het zwart (RAL 9017), wit (RAL 9010) of grijs (RAL 9006) .  De handregel is in massief beukenhout.

KLOE wordt uitgevoerd door de kleuren van het staal, zwart (RAL 9017) wit (RAL 9010) of grijs (RAL 9006) te combineren met massieve treden in licht (naturel) of donker beukenhout.

De handregel met houteffect is in PVC met een aluminiumkern en is verkrijgbaar in een lichte of donkere kleur, afgestemd op de tint van de trede. De trapleuning bestaat uit gelakte stalen tussenbalusters en inox kabeltjes die evenwijdig met de handregel lopen.

De afwerkingen zijn in het zwart bij de zwarte trap en in het grijs bij de grijze en witte trappen.

Kloè heeft een regelbare hoogte tussen 253 en 306 cm. Door enkele bijkomende artikelen te kopen, komt de traphoogte tot op 377 cm

De hoogte, aantrede en wenteling van KOMODA zijn tijdens de plaatsing afstelbaar. Daardoor worden, naast de uiterste aanpasbaarheid van het trappenhuis, ook rechte configuraties met een of twee bochten mogelijk.

De treden en de handregel zijn in massief, licht (naturel) of donker beukenhout. De metalen onderdelen zijn gelakt in zwart (RAL 9017), wit (RAL 9010) of grijs (RAL 9006). De afwerkingen zijn in het zwart bij de zwarte trap en in het grijs bij de grijze en witte trappen.

De trapleuning bestaat uit gelakte stalen tussenbalusters en inox kabeltjes die gelijklopen met de handregel.

KOMODA heeft een regelbare hoogte tussen 191 en 303 cm. Door enkele artikelen bijkomende te kopen, komt de traphoogte maximaal op 373 cm.

KYA is een trap die bij uitstek geschikt is voor de kleinste ruimten. Hij wordt uitgevoerd met gelakte stalen steunen in zwart (RAL 9017), wit (RAL 9010) of grijs (RAL 9006) en afgewerkt in zwart voor de zwarte trap en in grijs voor de grijze en witte trappen.

Hij heeft massieve beukenhouten treden in een lichte (naturel) of donkere tint die mooi geprofileerd en zigzag geplaatst zijn. Hij biedt maximaal comfort en neemt minimaal ruimte in. De trapleuning bestaat uit gelakte stalen tussenbalusters en inox kabeltjes die gelijklopen met de handregel.

De handregel met houteffect is in PVC met een aluminiumkern en is verkrijgbaar in een lichte of donkere kleur, afgestemd op de tint van de trede.

KYA heeft een regelbare hoogte tussen 228 en 282 cm. Door enkele artikelen bijkomende te kopen, komt de traphoogte tot maximaal 329 cm.