Trappen

Bent u op zoek naar een trap? Dan bent u bij Rozut aan het juiste adres. Rozut is gespecialiseerd in maatwerktrappen en daarom is elke trap bijzonder en uniek.

Van een vuren zoldertrap tot een robuuste eiken trap met stalen leuning en hekwerk, er zijn heel veel mogelijkheden. Tijdens een gesprek in onze showroom bespreken we wensen en bepalen we met behulp van afbeeldingen uw materiaalvoorkeuren.
Als voorbereiding op het gesprek is het prettig als u enkele gegevens, afbeeldingen en/of een plattegrond meeneemt. Op onze website staan verschillende voorbeelden, maar ook op Pinterest en Instagram vindt u mooie trappen, die wij voor u kunnen produceren en plaatsen.

Na het gesprek wordt er een offerte gemaakt en na uw goedkeuring gaat de traptekenaar met de inmeetgegevens aan de slag. U ontvangt de tekening in 2D en 3D. Na uw akkoord wordt de trap in productie genomen.

Een trap aanschaffen is geen alledaagse bezigheid, daarom wordt u begeleid naar een mooie oplossing. Dit houdt ook in dat als er in een betonvloer gezaagd moet worden, dit ook tot de mogelijkheden behoort. Ook kunnen wij u in contact brengen met schilders voor het aflakken van uw trap.

Houten trappen

Bent u op zoek naar een trap? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken verschillende trappen zoals:

Eiken trap met bordes, geprofileerde spillen en bloktrede
De geprofileerde ballusters en leuning geven het geheel een klassieke uitstraling die nog eens versterkt wordt door het eiken.

Rechte steektrap met stootborden
Door het gebruik van RVS- slipstrippen en RVS-leuningen en leuninghouders is dit een moderne trap.

Een zwevende trap zonder spillen
De treden zijn in de muur bevestigd en “hangen” aan de handregel. De rvs-ballusters zorgen voor de stabiliteit en het dragende vermogen.

Dichte trap met loper
De stalen ballusters en de ingefreesde hoofdspil met hoedje maken deze trap tot het middelpunt van de hal. De sleutelgatleuning en de profiellijsten op de bomen geven dat beetje extra wat deze trap tot het pronkstuk maken.

Stalen trappen

Voor een meer modernere look hebben we ook stalen trappen in verschillende materialen afgewerkt en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor een exacte prijsberekening kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of vult u het formulier in op: (link naar offerte met knop)

Zoldertrap

Een open of dichte trap voor elke woning is een passende oplossing mogelijk. Ook het maken van trapgat in een betonnen of houten vloer behoort tot de mogelijkheden.

Onze Projecten