Buitendeuren

Een voordeur is het visitekaartje van uw woning. In onze showroom staan veel modellen en geven wij u graag advies op maat. Naast Merbau werken wij veelal met Multiplex-materiaal voor uw deur. Wij werken alleen met kwalitatief hoogwaardige houtsoorten.
Uw voordeur wordt nog mooier met een passend deurbeslag. Ook hierin hebben wij enorm veel keus. Uiteraard adviseren wij u graag over de verschillende mogelijkheden, zodat u geen keuzestress hoeft te ervaren.
Tot slot kan een deur natuurlijk niet zonder een goed veiligheidsslot. Wist u dat wij ook gecertificeerd zijn om sloten met het Politiekeurmerk aan te bieden?

De buitendienst van ROZUT hangt uw deur nauwkeurig af. De basis hiervoor is al gelegd, doordat uw deur digitaal wordt ingemeten. Het is daarom niet nodig om de deur, bij u thuis, nog veel te bewerken. Als de deur hangt, het glas is geplaatst en gekit en het deurbeslag erop zit, kan de schilder aan de slag.
De uitstraling van uw woning is sterk verbeterd.

Meerwaarde van isolerende 54mm dikke deuren

Dagelijks laat de media ons weten dat alles duurder wordt. Als reactie hierop wordt er veel nagedacht over besparingen. Besparing op de boodschappen of op het verbruik van energie.

Op besparing van energie wordt er veelal gedacht aan het isoleren van de woning. Ruimtes in de woning afsluitbaar maken, triple glas in de kozijnen of een isolerende buitendeur.

Voor dit laatste zijn 54mm dikke deuren met hoogwaardige isolerende kern beschikbaar. De U- waarde is 1.06.  Samen met isolerende beglazing, een valtochtdorpel en andere afdichting is deze deur de juiste oplossing voor een warm huis, lagere energierekening en CO2- reductie.

Deze energiebesparende maatregel voldoet aan de eisen voor diverse subsidies. Zoals bijvoorbeeld het Nationaal Warmtefonds.

Onze Projecten