Betaalmethoden

Wij kennen 6 mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling:

VOORUITBETALEN

U kunt het totaalbedrag overmaken naar bankrekeningnummer NL49RABO0304501379 t.n.v.: Rozut Houtbewerking Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

CONTANT BIJ AFHALEN

Indien u uw bestelling wilt afhalen, kunt u een aanbetaling doen van 50% van het factuurbedrag. Het restant dient u te voldoen bij het afhalen van uw bestelling. Geeft u duidelijk aan bij uw overboeking dat het gaat om een aanbetaling en uw ordernummer. Bij het bezorgen is dit niet van toepassing.

PAYPAL

U kunt uw bestelling ook via Paypal betalen, als u over een account beschikt.

OP REKENING

Bent u in het bezit van een KVK en BTW-nummer en heeft u reeds een aantal bestelling geplaatst dan kunt u na aanvraag op rekening deuren bestellen. De facturatie en bestelling loopt in dit geval via Rozut Houtbewerking bv. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

BANKOVERSCHRIJVING

U heeft ook de mogelijkheid om na uw bestelling te betalen via een bankoverschrijving. U ontvangt na uw bestelling een email met de betaalgegevens. Wij nemen uw bestelling in behandeling wanneer de betaling binnen is.

Geef nu uw naam en adresgegevens op. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat bij een eventuele volgende aankoop uw gegevens automatisch worden ingevuld . Klik op “Volgende” Op elk gewenst moment van de bestelprocudure kunt u deze afbreken of terug gaan naar uw winkelwagen.

Bij de bestelprocedure kunt u ook aangeven of u de deuren wilt afhalen of thuis bezorgd wilt hebben. De tegemoetkoming in de transportkosten bedraagt 30,00, en wordt automatisch bij uw bestelling opgeteld.

Doorloop stapsgewijs uw bestelling en adresgegevens en verdere verzendgegevens. Klik op “Volgende” (om te betalen via iDEAL of per bank vooraf) en uw bestelling is geplaatst.